HKIjaosto_ryhma15_930x350px_web.jpg

Ilo toimia yhdessä

Helsingin seudun jaosto

Järjestämme viikoittain erilaisia tapahtumia, tutustumiskäyntejä ja koulutustilaisuuksia.
Vuoden 2018 teemana on Ilo toimia yhdessä! Tervetuloa mukaan!

Jaostomme on perustettu 27.5.1975 ja meillä on reilut 300 jäsentä Lohja-Hämeenlinna-Lahti-Porvoo akselilla.
Lisätietoa jaostomme toiminnasta antavat jaoston hallituksen ja työryhmien jäsenet.

Ajankohtaista

28.3.2018

S2018 - Pääomaa tulevaisuuteen -seminaari 28.9.2018

Sihteeriseminaari pidetään Tapahtumatalo Bankissa, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä

1.2.2018

Ilmoittautumiset tapahtumiin sekä vuoden 2018 tapahtumalistaus

Lue lisää

1.2.2018

Hallituksen kevään kokousaikataulut

Hallitus kokoontuu kevään 2018 aikana seuraavasti

Lue lisää

Kannattajajäsen 

Havsö

Yhteistyössä

Royal Ravintolat

Fb

Klikkaa yrityksen logoa ja lue lisää!

Liity jaostomme tykkääjiin Facebookissa! Näin saat ennakkotietoa ja kokemuksiamme tapahtumista.

Palaute

Kerro meille kuinka voimme kehittää Sihteeriyhdistyksen toimintaa! Lähetä ideasi ja kehittämisehdotuksesi jaoston hallituksen jäsenille.

Helsingin seudun kauppakamari kouluttaa

KoulutusOnline – suositut koulutukset videokursseina

Kauppakamarin koulutusvideokirjasto runsaasti laadukkaita kursseja opiskeltavaksi omaan tahtiin ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Videoiden avulla opiskelet toimistotyön tärkeimmät työkalut, kuten sosiaalisen median, Excelin, Wordin ja PowerPointin perusteet ja tehokäyttöä, ja kohennat vaikkapa kuvankäsittelytaitojasi. Kokoelmassa on myös hyviä vinkkejä yrityksen tietoturvasuunnitelman laatimiseen ja Dropboxin käyttöön.

KoulutusOnlinessa on saatavissa lisäksi videokurssit työsuhdeasioista, johtamisesta ja itsensä kehittämisestä, ja palvelua täydennetään taloushallinnon kursseilla. Lue lisää

Suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja sosiaalisen median markkinointi 12.4.2018

Aika: 12.4.2018, klo 9.00–15.30

Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12 (2. kerros), Helsinki

Suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja sosiaalisen median markkinointi -koulutus antaa eväät luoda omalle organisaatiolle sisällöntuotantotyötä helpottavia sisältökonsepteja, oli kyseessä sitten artikkelit, blogikirjoitukset, videot tai sosiaalisen median julkaisut. Koulutuksen aikana käydään läpi myös toimivia tekniikoita sisältöideoiden keräämiseen omasta organisaatiosta ja saadaan konkreettisia oppeja toimivaksi todetun sisältösuunnitelman rakentamiseen.

Koulutuspäivä sopii kaikille, jotka toimivat organisaatioiden markkinointiviestinnän, sisältömarkkinoinnin ja/tai sosiaalisen median parissa. Lue lisää!

Excel jatko 23.4.2018

Aika: 23.4.2018, klo 9.00–16.00

Paikka: Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki, Wistec Training Oy:n koulutustiloissa

Koulutuksessa uppoudutaan yhä syvemmälle Excelin tehokäyttöön. Opiskelemme tuomaan tietoa erilaisista lähteistä, analysoimaan sitä funktioiden avulla sekä luomaan sekä tehokkaita että visuaalisia raportteja Pivotin avulla. Perehdymme mm. Phaku-, Summa.jos- ja Database-funktioihin, tehokkaisiin tapoihin visualisoida tietoa Sparklinejen ja kaavioiden kautta sekä tehokkaaseen tietokantakäsittelyyn.

Koulutus sopii käyttäjille, jotka jo osaavat Excelin perusasiat kuten taulukoiden käsittelyn ja kaavalaskennan. Lue lisää!

FINANCIAL ASSISTANT – Talousassistentin valmennuspäivä 24.4.2018

Aika: 24.4.2018, klo 9.00–15.30

Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12 (2. kerros), Helsinki

Financial Assistant – Talousassistentin valmennuspäivä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi monipuolisessa talousassistentin tehtävässä.

Valmennuspäivän aikana tarkastellaan mm. taloushallinnon roolia keskeisenä osana yrityksen toimintaa, kirjanpidon peruskäsitteitä, edellytyksiä taloushallinnon jatko-opintoihin sekä vuorovaikutusta taloushallinnon ja liiketoiminnan välillä. Lue lisää!

Sihteeri ja Assistentti 2018 laivaseminaari

Aika: 16.-18.5.2018

Paikka: Silja Symphony, Hki-Tukholma-Hki

Työelämä on suuressa murroksessa ja myös assistentin työnkuva on viime vuosina mullistunut ja mullistuu edelleen monin tavoin. Kevään perinteisessä Sihteeri ja Assistentti laivaseminaarissa Silja Symphonylla suuntaamme katseet tulevaisuuteen ja tutkimme merikarttoja muutosten merillä navigoimiseen.

Toukokuun Sihteeri ja Assistentti laivaseminaarissa laiva on lastattu mielenkiintoisilla esityksillä ja huikean ihastuttavilla puhujilla.  Mukana on mm. Lujasti lempeistä blogikirjoituksistaan tunnettu psykoterapeutti Maaret Kallio. Lue lisää

Suuri tietosuojapäivä 24.5.2018

Aika: 24.5.2018, klo 9.00–15.30

Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12 (2. kerros), Helsinki

Paljon puhuttu EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018 ja tuo mukanaan monia uusia vaatimuksia yritysten tietosuojaan liittyen. On myös ehdotettu, että samaan aikaan tulisi voimaan uusi tietosuojalaki, jolla täydennettäisiin ja täsmennettäisiin EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Suuri tietosuojapäivä tarjoaa kattavan ajankohtaiskatsauksen tulevista muutoksista ja siitä, mitä kaikkea tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskeva myllerrys tarkoittaa yrityksille. Lue lisää!

Myynti osana asiakaspalvelua 29.5. ja 14.6.2018

Aika: 29.5.2018, klo 9.00–12.00 ja 14.6.2018, klo 9.00-11.00

Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12 (2. kerros), Helsinki

Työskenteletkö sinä asiakaspalvelun parissa? Silloin tiedät, että asiakaspalveluun tulee yleensä iso määrä kontakteja, jotka voisi hyödyntää myynnillisesti. Myynti kannattaakin aina ottaa osaksi asiakaspalvelun tavoitteita. Tässä valmennuksessa osallistujat oppivat asiakaspalvelumaailmaan sopivan ratkaisukeskeisen tavan tehdä myyntiä tai markkinoida yrityksen palveluita. Lue lisää!

HR-ajokortti

Aika: 5.-6.6.2018

Paikka: Koulutustila Metropoli, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

HR-ajokortti antaa hyvän kokonaiskuvan henkilöstöhallinnon tehtäväkentästä. Koulutuksessa saat tuoreinta tietoa työlainsäädännöstä työsuhteen elinkaari huomioiden, ja perehdyt HR:n perustehtäviin ja rooliin liiketoiminnan kumppanina. Lue lisää

 Kauppakamari