Ilo toimia yhdessä

 

Tampereen jaoston tapahtumat vuonna 2017

Tammikuu

Helmikuu

 

2016

Tammikuu

25.1. Vierailimme Pisparannan yrityskeskuksessa. Illan aikana kuulimme Pisparannan kokoustiloista www.pispa.fi, ravintola Kokkipojan palveluista www.kokkipoika.net, Willa Pintelen kokous- ja tyhy / tyky-aktiviteeteista www.willapintele.fi ja sopimus- / asiakirjahallinnasta kertoi ContractZen www.contractzen.com Osallistujia tilaisuudessa oli 10.

Helmikuu

23.2. Vierailimme Kehräsaaressa. Illan aikana Kehräsaaren palveluita meille esitteli Annica Tervonen ja
H. Liljeroosin toimitusjohtaja Anton Kanerva kertoi talon historiasta ja päivityksistä, mukana olivat myös "visualisoija" Elina Pöyhtäri sekä kahvilasta Tiia Peltonen, Hookista Helena Woerden-Vuorio ja Ravintola.fi myyntipalvelusta Kaisa Laatikainen. Osallistujia oli 33.

29.2. Restel Hotel Groupin kutsui meidät kuulemaan Restelin ajankohtaiset kuulumiset ja tutustumaan Holiday Inn Tampere – Central Stationin tiloihin. Lopuksi nautimme herkullisen aamiaisen. Osallistujia oli 17.

Maaliskuu

16.3. Tampereen jaoston kevätkokous pidettiin bussimatkan aikana Sappeelle. Perillä tutustuimme Kaisa Voutilaisen johdolla Sappeen kokous- ja majoitustiloihin. Vierailun päätteeksi nautimme iltapalaa. Tuija Helminen / SBmatkat huolehti bussimatkasta ja kahvitarjoilun kera. Lisätietoja löydät www.sappee.fi ja www.sbmatkat.fi Matkassa oli 14 jaoston jäsentä.


Salsa House kutsui Tampereen jaoston jäseniä, tutustumaan ilmaiseksi heidän tanssitunneille. Ilmoittautuneet saivat valita mieleisensä tunnin ja tarjous on käytettävä 26.3.2016 mennessä. Lisätietoja löydät www.salsahouse.fi

31.3. Vierailimme Tampere-talossa. Illan aikana nautimme herkullisista tarjoiluista ja mahtavasta Badding by Agents & Vesa Haaja -konsertista! www.tampere-talo.fi Osallistujia oli 30.

Huhtikuu

14.-15.4. Lahtiregion kutsui meidät tutustumaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen Lahden seudun kokous- ja tapahtumapaikkatarjontaan sekä nauttimaan koskettavasta ja elämänmakuisesta näytelmästä Lahden Kaupunginteatterissa. Tutustuimme vierailun aikana mm. Mukkulan kartanoon, Sibeliustaloon, Suomen Moottoripyörämuseoon, katselimme maisemia korkealta Lahden suurmäestä ja yövyimme Lahden Seurahuoneella. Lisätietoja löydät http://www.lahtiregion.fi/ Osallistujia 30.

20.4. Kuluvalla viikolla vietetään kansainvälistä sihteeriviikkoa ja kävimme tutustumassa Tampere-Pirkkalan lentokentän toimintaan. Lentokentän edustajat Anu Salomäki sekä Teemu Soininen kertoivat kentän toiminnasta ja kierrättivät meitä terminaaleissa sekä tutustuimme myös kentän kokoustiloihin. Kanrestan edustaja Karin Paturi kertoi kentän ravintolatoiminnasta samalla, kun herkuttelimme munkkien ja siman kera. Lisätietoja löydät https://www.finavia.fi/fi/tampere-pirkkala/ ja http://www.kanresta.fi/etusivu/ Osallistujia oli 26.

27.4. Saimme kutsun amiaisinfoon Dynamo Business Parkiin. Aamiaisen lomassa Sodexon uutisista kertoi myntintipäällikkö Seija Sipilä, ”Unen oppitunti”/ Fysioterapeutti Maija Sipilä ja lopuksi tustuimme Dynamo Business Parkin tiloihin. Lisätietoja löydät www.sodexo.com Ilmoittautumiset meni suoraan järjestäjälle. 

Toukokuu

2.5. kävimme tutustumassa golfin saloihin Messukylän golfkeskuksessa. Opettajana toimi Anu Alppi. Hän kertoi mielenkiintoisesta lajista ja pääsimme harjoittelemaan lyöntejä pallojen ja mailojen kera. Lisätietoja löydät http://www.golfkeskusmessukyla.fi/fi Osallistujia oli 18.

18.5. Amazing Tampere kutsui meidät mukaan kaupunkiseikkailuun. Matkaan lähdimme Väinö Linnan aukiolta ja tablettisovelluksen avulla seikkailimme eri ryhmissä kohti Lapland hotellia. Matkalla oli mukavia tehtäviä ja kaikki ryhmät löysivät perille. Lisätietoja kaupunkiseikkailusta löydät osoitteesta www.amazingtampere.fi. Osallistujia oli 41 ja mukana oli edustus myös Helgingin jaostosta.

Kesäkuu

6.6. suunniteltu Vikinglinen risteily jouduttiin perumaan liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

9.6. Ennen kesälomia kävimme tutustumaan uudistuneeseen Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin. Hotellin johtaja Mika Riuttala ja myyntipäällikkö Kielo Toivainen toivottivat meidät tervetulleeksi ja esittelivät upeaa hotellia. https://www.radissonblu.com/fi/hotel-tampere Osallistujia 48.

Heinäkuu

Ei toimintaa.

Elokuu

16.8. Tampereen jaosto tutustui syksyn alkajaisiksi astetta harvinaisempaan vierailukohteeseen eli Tampereen pääpoliisiasemaan. Sisä-Suomen poliisipäällikkö Timo Vuola piti tervetulopuheen ja ylikonstaapeli/viestintäpäällikkö Nina Juurakko-Vesikko jatkoi esittelyä ja kierrätti muutamissa tiloissa, joita yleisölle saattoi esitellä. Osallistujia 25.

18.8. HimosLomat kutsui Sihteeriyhdistyksen Tampereen jaoston jäsenet tutustumaan Himos Parkin tapahtuma- ja festivaalialueeseen, Himoksen kokoustilojen ja palveluiden tarjontaan ja nauttimaan maittavan iltabuffeen. Saimme osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Tapahtumaan osallistui myös Jyväskylän jaoston jäseniä, oli mukavaa tutustua. http://www.himoslomat.fi/ Tampereen jaostosta osallistujia oli 18.

19.-20.8.  Kävimme tutustumassa Ahlströmin Kauttuan ruukin palvelutarjontaan. Kävelyretkellä meitä opasti ruukkialueen historiaan Euran matkailuopas. Tutustuimme Taiteilijatalon asukkaasiin, kävimme Alvar Aallon Terassitalossa. Nautimme illallisen Klubilla ja sen jälkeen siirryimme majoitustiloihimme vierastalo Villa Aaltoon. Vielä ennen kotimatkaa piipahdimme Kauttuan Makeistamoon ja näimme kuinka valmistetaan käsintehdyt makeisia. http://www.ahlstrominruukit.fi/kauttua Ilmoittautumiset meni suoraan tapahtuman järjestäjälle.

24.8. Jämin alueen yrittäjät kutsuivat Sihteeriyhdistyksen Tampereen jaoston jäsenet tutustumaan Jämin alueen tarjontaan. Kuulimme http://jami.fi/ -esittelyn sekä tutustuimme Villa Jämiin ja Korsukylään, jossa ruokailimme http://www.hevoskievari.fi/page.phpOsallistujia oli 19. 

Syyskuu

8.9. Juvenes kutsui Sihteeriyhdistyksen Tampereen jaoston jäsenet tutustumisretkelle Finlaysonille ja uuteen ravintolaansa Restaurant Frenckell & Pihaan. Tilaisuus alkoi Väinö Linnan aukiolta Finlaysonilta, jossa teimme pienen kierroksen. Lopuksi siirrymme kävellen Restaurant Frenckell & Pihan tiloihin nauttimaan pientä iltapalaa. 

Lokakuu

3.10 Pitopalvelu 4Catering Oy kutsui Tampereen jaoston jäsenet tutustumaan uuteen Tampellan Panoraamasaunaan. Aluksi tutustuimme 4Catering Oy:n toimintaan ja tiloihin, jonka jälkeen halukkaat saivat käydä testaamassa Panoraamasaunan löylyt. Lisätietoja löydät http://saunatampere.fi/

7.-8.10. Kävimme tutustumassa Seinäjoen kokous- ja tapahtumatarjontaan yhdistettynä teatteri-iltaan Seinäjoki Congress Oy:n kutsumana. Osallistujia oli 16.

12.10. Tampereen jaosto piti sääntömääräisen syyskokouksen Finnkinon tiloissa Plevnassa. Tilaisuuden alkuun Juvenes  tarjosi pientä suolapalaa ja Finnkinolta Kaisa Rakemaa ja Juvenekselta Aira Mäkimartti kertoivat yritysten kuulumisia. Seuraavaksi pidimme varsinaisen syyskokouksen, jossa valittiin Tampereen jaoston uusi hallitus vuosille 2017-2018. Loppuilta vieräti katsoessa romanttista draamakomediaa Cafe Society. Osallistujia oli 40. Lisätietoja löydät osoitteista www.juvenes.fi www.finnkino.fi 

18.-19.10. Crazy Golf kutsui Sihteeriyhdistyksen Tampereen jaoston jäsenet yhden tai kahden lapsen kanssa testaamaan syyslomaviikon parhaimman minigolf-tapahtuman. Tilaisuus sai mukavan vastaanoton ja tapahtumaan osallistui 19 aikuista ja 28 lasta. Lisätietoja paikasta löydät osoitteesta www.crazygolf.fi

Marraskuu

1.11. Tutustuimme some-maailmaan Twitterin, Instagramin ja Facebookin kautta. Kouluttajana toimi sosiaalisen median koordinaattori Satu Kantti, joka työskentelee TTY:llä some-asiantuntijana. Koulutuksessa käytiin läpi mm. kuinka eri kanavia käytetään, mitä voi tehdä (hyvät tavat, laillisuus, eroavuudet eri kanavilla), tekstin tyyli eri tilanteissa näkökulma työ-/siviiliminä - rajanveto mitä voi kirjoittaa. Osallistujia oli 21.

9.11. Tutustuimme Koivulahden Rapukartanoon ja matkassa olimme Liuttu Logistiikka Oy:n busseilla ammattitaitoisten kuljettajien kyydillä. Matkalla Sanna Rantasalo-Keinonen kertoi meille Liuttu Logistiikka Oy:n tavara- ja henkilökuljetuspalveluista. Rapukartanolla meidät vastaanotti Rapukartanon isäntä Pasi Heinonen. Tutustuimme kartanon kokous- ja majoitustiloihin ja kuulimme isännän kertomana yrityksen historiaa ja mielenkiintoista tarinaa ravunkasvatuksen alkutaipaleelta. Meille tarjottiin kattava ja erinomainen maistiainen eri menu-vaihtoehtojen valikoimista. Pääosa ruoan raaka-aineista on lähiruokaa. Rapukartano sopii hyvin tykypäivän viettoon tai omien juhlien pitopaikaksi. http://www.rapukartano.fi/fi, http://www.liuttu.com/ Osallistujia oli 40.

17.11. Vierailimme Olgan puodissa.  Illan aluksi Olga opasti meitä värien ja pitsien maailmaan, saimme myös asiantuntijan opastuksen sukkahousujen valintaan. Olgan värikkäät tarinat hauskuutti sihteereitä ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Osallistujia oli 11. 
http://www.fineclothingstores.com/store/381269561943761/Olgan+Puoti 

30.11.  Jouluinen ilta Holiday Club Tampereen Kylpylässä oli tunnelmallinen. Ensin maistelimme eri makuisia Glögejä ja saimme vinkkejä ja uusia idoita joulun tervetulojuomiin. Jouluiset suussa sulavat herkut oli katettuna Klubiravintolan keittiöön. Herkuttelun jälkeen koristelimme jouluisia pipareita kotiin tuliaisiksi. www.holidayclub.fi Osallistujia oli 17.

Joulukuu

1.12. Tampereen jaoston jäseniä kävi tänään herkuttelemassa Pizzariumissa. Hanna Mäkelä kertoi meille Pizzariumin historiasta sekä pizzoista. Pizzoja voit nauttia paikan päällä tai tilata esim. kokokouksiin, tykytapahtumiin tai vaikka koti-iltaan. Osallistujia oli 22. Lisätietoja löydät http://www.pizzarium.fi/

8.12. Jouluglögit nautittiin vuoden viimeisen tapahtuman merkeissä Finnkinossa. Tilaisuuden alussa kuulimme Finnlinesin uudistuneista aluksista sekä Kristina Cruisesin ohjelmallisista risteilypaketeista. Katsoimme elokuvan Paras Ystäväni Truman (2016), joka on yhdistelmä draamaa ja komediaa. www.finnlines.com  www.kristinacruises.com www.finnkino.fi Osallistujia oli 47.

 

Lämmin kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta jaostomme tapahtumiin.
 

On ilo toimia yhdessä!

 


 

Toimintakertomukset

Toimintakertomus 2015 

Toimintakertomus 2014

Toimintakertomus 2013

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2011

Toimintakertomus 2010

Toimintakertomus 2009