Ilo toimia yhdessä

Yhteistyökumppanit

Sihteeriyhdistyksen yhteistyökumppanit ovat yrityksiä, joista jäsenillämme on omakohtaisia ja hyviä kokemuksia. Jäsenemme käyttävät kumppaniemme palveluja hyödyksi ja suosittelevat niitä myös omalle kollegaverkostolleen.

Haluatko kumppaniksemme? Lue lisää Mediatiedot

Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen

viihteen ja hyvän olon keskus Kuopiossa, vain 5 km keskustasta. Kallaveden rannalla, luonnonkauniin järvimaiseman syleilyssä sijaitseva kylpylä tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja niin lomalle kuin kokoukseenkin.
Monipuolisista palveluista löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja, hemmotteluhoitoja, ravintolapalveluita ja muita aktiviteettiohjelmia.
Kokoustiloiksi löytyy mm. 200-paikkainen auditorio ja pienempiä tiloja, ja ravintolasaliin saamme kokouspaikat jopa 300 hengelle.
Unohtumattomia elämyksiä tarjoaa aito 1950-luvun Jätkänkämppä savusaunoineen ja ohjelmineen.
Tanssin ystävät kohtaavat Rauhalahden kuuluisissa tansseissa.
Kuopioon on helppo tulla oman auton lisäksi junalla, bussilla tai lentäen. Lue lisää

Starsquad

Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta

Starsquad tarjoaa palveluratkaisuja sponsorointiin, hospitalityyn ja digitaaliseen tapahtumamyyntiin.

Meiltä saat ryhmällesi VIP-paketit kiinnostavimpiin urheilu-, musiikki- ja kulttuuritapahtumiin!

Lue lisää www.starsquad.fi

OLO

Olo Group

tarjoaa valikoiman Suomen parhaimmistoa edustavia ravintoloita, ensiluokkaista cateringia ja viinien verk-kokaupan. Ravintoloissamme järjestät niin yrityslou-naan kuin -illallisenkin, kokoukset ja tapahtumat. Ravintolan seinien tullessa vastaan, viemme tapahtu-masi, minne tahdotkaan – hoidamme kaiken tiloista ohjelmaan, cateringistä viiniin.
Tutustu meihin lisää:

Ravintola Olo ja Garden by Olo

Emo

Ravintola Gösta

Bottlescouts

Food Camp Finland

 TableOnline  

Pöytävarauspalvelu TableOnlinessa

on varattavissa yli 300 ravintolaa Suomessa ja Virossa. Laadukkaasta ravintolavalikoimasta löytyy vaihtoehtoja moneen tarpeeseen aina intiimeistä illallisista suurempiin seurueisiin. 

TableOnline palvelussa olevat ravintolat sekä varaukset helposti osoitteesta: www.tableonline.fi

Seuraa meitä myös Facebookissa, josta löydät artikkeleita ja tarjouksia palvelussa mukana olevista ravintoloista: www.facebook.com/tableonlinefi/

Tilaa uutiskirje tästä

Royal Ravintolat

Royal Ravintolat

tarjoaa erilaisia ravintola-, kokous- ja juhlatiloja Helsingissä, Tampereella sekä Turussa. Tiloissamme järjestät niin bisneslounaan kuin -illallisenkin, kokoukset ja tapahtumat. Lukuisia eri ravintolakonsepteja on tarjolla ravintoloissamme sekä Catering-toimintojen myötä. Laadukkaan ja herkullisen ruoan lisäksi palvelemme asiakkaamme aina suurella sydämellä. Royal Ravintoloihin pääset tutustumaan osoitteessa: www.royalravintolat.com

PowerPark

Elämysmaailma PowerPark

on Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee keskellä tarunhohtoisia Pohjanmaan lakeuksia.

Perinteisen huvipuistoelämyksen lisäksi Elämysmaailma PowerPark tarjoaa ympärivuotisesti ikimuistoisen ympäristön järjestää kokous- ja yritystapahtumia, sekä ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Huvipuisto, ravitapahtumat, karting radat vuokra-autoineen (sisä- ja ulkoradoilla), 5D elokuvateatteri, hevoskeskus, ravintoloita, kahviloita, kokoustiloja, auditorio, mökkejä, hotelleja, Camping alueet. PowerParkissa on myös kauppakeskus joka tarjoaa monipuoliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet.

Olemme ylpeitä monista asioista, muun muassa siitä että PowerPark on valittu valtakunnan parhaaksi vapaa-ajan keskukseksi useana vuotena peräkkäin (2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 Taloustutkimus Oy).

Onnistumisen kaava PowerParkissa on yksinkertainen; Yksi osoite - Monta elämystä! Tutustu tarjontaamme!
www.powerpark.fi

Finnkino logo

Monipuolinen Finnkinon yritysmyynti

Iloa, herkkyyttä, jännitystä, vauhtia? Millaisia tunteita sinä haluat asiakkaillesi tarjota? Valitse sopiva elokuva Finnkinon laajasta valikoimasta ja kutsu sidosryhmäsi leffaan! Yhdistä kokouspäivä tai seminaari omaan elokuvanäytökseen ja tulkaa tutustumaan myös Premium-saleihimme: ISENSE ,VIP, Lounge, Maxim, Luxe ja IMAX®.

finnkinob2b.fi

yritysmyynti@finnkino.fi

Reissuruoti

Reissu Ruoti – Meiltä saat enemmän kuin bussimatkan!

Olemme jo vuodesta 1957 kuljettaneet ryhmiä valtakunnallisesti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa, turvallisesti ja luotettavasti. Pääpaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, josta perheyhtiömme operoi n. 40 linja-auton kalustolla. Olipa tarpeesi lyhyt lentokenttäsiirto tai kuukauden kiertomatka Lapissa, me tarjoamme parhaan kuljetuskokonaisuuden käyttöösi, sopivilla lisäpalveluilla höystettynä.

Ota yhteyttä, lähdetään Reissuun www.reissuruoti.fi

Koskenranta

Tapahtumakeskus Koskenranta - uniikki miljöö tapahtumallesi

Tapahtumakeskus Koskenranta on vuonna 2014 toimintansa aloittanut yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, joka tarjoaa tiloja esimerkiksi kokous-, seminaari-, juhla- ja messutapahtumia varten. Kohderyhmänä ovat keskisuuret tapahtumat, joissa vierasmäärä on 200–800 henkilöä. Palvelukokonaisuus on kattava ison ja selkeän tilakokonaisuuden sekä laajan kaluste- ja tekniikkavalmiuden ansiosta. Tila on personoitavissa tapahtumakohtaisesti. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! myynti@koskenranta.net tai www.koskenranta.net

Eerikkilä

Monipuolinen Eerikkilä

Eerikkilän liikuntapalvelut, lähellä sijaitsevat kansallispuistot, hyvin varustetut kokoustilat ja tasokas majoitus tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön yritystapahtumien, -kokouksien ja työhyvinvointipäivien järjestämiseen.
Sopivan kompakti kokomme, monipuolinen valikoima oheisohjelmaa ja ympäröivä kaunis luonto tekevät jokaisesta yritystapahtumasta unohtumattoman elämyksen.
Eerikkilä sijaitsee Tammelassa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.
Tervetuloa ideoimaan ja yhdessä viihtymään. www.eerikkila.fi

Onnela

Majatalo Onnela – Suurille saavutuksille

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Majatalo Onnela tarjoaa laadukkaat kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut luonnonkauniissa miljöössä.
Lisäpalveluina tarjoamme monipuolista oheisohjelmaa ja tunnelmallisia rantasaunoja.
Hyödynnä myös alueen kulttuurikohteet!
Kokoa näistä tiimillenne kokouselämys tai virkistyspäivä – olemme mielellämme apunanne jo suunnitteluvaiheessa. www.onnela.com

MgL

MagnumLive - meistä on moneksi!

Säästämme asiakkaiden aikaa ja rahaa laadusta tinkimättä! MagnumLive on palveluiltaan omavarainen ja monipuolinen ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto. Teemme tapahtumia, messuosastoja ja teknisiä toteutuksia sekä tarjoamme Suomen laajimman valikoiman esiintyjiä ja ohjelmia. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. www.magnumlive.fi

Lyyti

Unohda Excel-taulukot, käytä Lyytiä!

Haluatko tehdä tapahtumahallinnastasi helpompaa ja säästää työaikaasi? Lyytillä voit tehdä molempia! Kokeile Lyytiä ilmaiseksi 30 päivän ajan tai tilaa ilmainen esittely kotisivuiltamme. Lyyti hoitaa tapahtumasi ilmoittautumiset, viestinnän ja raportoinnin jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.
Tutustu Lyyti tapahtumahallintapalveluun!

 Emaileri

Viesti tehokkaasti emailerilla

emaileri on johtava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu. Tutustu palveluun emaileri.fi